Фудбалери Железничара успели су да на гостовању освоје бодове против Борца из Сакула и задрже прво место на табели. У протеклих дванаест кола фудбалери „дизелке“ остварили су десет победа и два ремија, а за десету победу „дизелке“ у Сакулама стрелци су били Владимир Мандић и Данило Ковачевић који је постигао шести гол у првенству. У дуелу старих познаника везиста Мандић је пружио запажену партију, био играч утакмице и каже:
-„Знали смо вредност домаће екипе и одакле нам прети опасност али добром и сигурном игром успели смо да стекнемо предност и на крају да славимо. Током целог сусрета имали смо контролу игре и нисмо дозволили да искористе своје предности тако да је наша победа заслужена.“-
Постигли сте леп гол на мечу шутем са неких двадесет метара.
-„Драго ми је да сам својим голом и добром игром допринео и да смо остварили још једну победу ове јесени. Када ми се указала прилика био сам на правом месту и сигуран да ћу успети да савладам домаћег голмана који је покушао да спречи погодак.“- каже Мандић.
Три кола пре краја првенства заузимате прво место на табели што је био и циљ ове сезоне.
-„Има још доста бодова у оптицају и желимо да освојимо што више бодова и да сачувамо врх на табели. Најважније је да ми играмо како се од нас очекује и резултати неће изостати.“- каже Мандић
У наредном колу дочекујете Раднички (Зрењанин) на свом стадиону.
-„Долази нам екипа која је трећа на табели и која има доста добрих појединаца и квалитетан састав. Знамо да ће бити тешко и сви заједно верујемо да можемо пружити још једну квалитетну партију и остварити позитиван резултат против врло добре екипе из Зрењанина. Верујем да ће доћи велики број љубитеља фудбала да ужива у нашем дуелу.“- завршио је Мандић.