Фудбалерe српсколигаша Динамо 1945 у суботу на свом стадиону очекује нови дуел где ће одмерити снаге са Радничким из Сремске Митровице. Три кола пре краја јесењег дела сезоне Панчевци заузимају шесто место на табели са освојених 17 бодовa. Тренер „брзог воза“ Жарко Тодоровић пред нову суботњу утакмицу свог тима каже:
-„ Нама је свака утакмица врло битна, имамо велику жељу и циљ нам је да освојимо нова три бода.Очекујем да ћемо одиграти на свом нивоу и онда резултат неће изостати како би са својим навијачима који ће сигурно доћи у великом броју да прославимо још један успех свог клуба.“- каже Тодоровић.
Добро познајете екипу из Сремске Митровице.
-„ Не желим пуно да причам, већ желим да причамо на терену са бољом игром и резултатима и онда је то много лакше. Гости имају добар састав, знамо њихове вредности и мане и очекујем да ћемо успети да наметнемо свој ритам и да савладамо Митровчане.“- каже Тодоровић.
Поново не можете да рачунате на све играче у овом мечу.
-„У протеклим мечевима били смо без неколико играча који су због повреда пропустили мечеве и тако је и сада, шесторица играча нису у комбинацији за састав. Нема оправдања и очекујем да момци који добију поверење у меч уђу максимално мотивисани и спремни да својим залагањем пруже добру игру и резултат неће изостати.“- каже Тодоровић.
Како сте задовољни досадашњим резултатима свог тима.
-„ Све иде у правцу како желимо. али морам да истакнем да смо могли још који бод више освојити. У фудбалу је то нормално, не иде све како замислите и увек вас вребају изненађења. На неким мечевима смо сами криви што смо остали без победе и очекујем да у преостала три кола поправимо бодовни салдо“- завршио је Тодоровић.