Фудбалери Динамо 1945 остварили су две везане победе и у суботу на свом стадиону очекује их ново искушење одмериће снаге са ОФК Вршцем. После осам одиграних кола Панчевци заузимају осмо место на табели са освојених 10 бодова и приближили су се тимовима из горњег дела табеле. Тренер „брзог воза“ Жарко Тодоровић пред нову утакмицу свог тима каже:
-„ Нама је свака утакмица врло битна а имамо велику жељу и циљ нам је да освојимо нова три бода и вежемо трећи тријумф. Поштујемо ривала из Вршца који је такође квалитетан тим и који је то показао својим играма и резултатима и налази се у самом врху табеле. Желимо да се представимо у што бољем светлу и знамо да нам неће бити лако да остваримо своје жеље.“-
Јужнобанатски дерби ће сигурно привући велики број љубитеља фудбала који ће бодрити своје љубимце.
-„У овом мечу нема пуно изненађења и меч може да одлучи један детаљ или једна грешка. Очекујем да ћемо одиграти на свом нивоу и онда резултат неће изостати како би са својим навијачима који ће сигурно доћи у великом броју да прославимо још један успех свог клуба.“- каже Тодоровић.
Добро познајете екипу испод Вршачког брега.
-„Гости имају добар састав у коме се истиче капитен Лазевски, Видаков и Сарајин тако да нам неће бити лако са комшијама из Вршца. Знамо њихове вредносто и и мане и очекујем да ћемо успети да наметнемо свој ритам и да савладамо врло добре госте.“- каже Тодоровић.
Нема пуно дилеме око састава тима, једино Лука Белић није у комбинацији за овај меч.
-„У протеклим мечевима били смо без неколико играча који су због повреда пропустили мечеве и сада су у комбинацији за састав. Очекујем да момци у меч уђу који је за нас битан максимално мотивисани и спремни да својим залагањем пруже добру игру и резултат неће изостати. Идемо корак по корак и тим ће бити уигранији тако да верујем у успешно резултате свог клуба у овој јесени.“- завршио је Тодоровић.