Фудбалери Железничара чврсто држе врх табеле у Српској лиги Војводина где су после одиграних седамнаест кола забележили петнаест победа уз два ремија. После прекида првенства фудбалери „дизелке“ имају десет бодова предности од првог пратиоца Бачке 1901, а председник Зоран Наунковић због настале епидемије короне вирус рекао је:
-„ Бићемо спремни за сваку одлуку ФС Србије о формату на који ћемо ову сезону привести крају. Прошло је месец и по дана од прекида првенства и сви знамо да ситуација није наивна не само код нас него у целом свету. Желим да истакнем да је здравље најважније и да морамо сви бити максимално дисциплиновани и да слушамо савете здраствених радника како би што пре изашли из настале ситуације.“-
Стално сте у контакту са тренерима и играчима.
-„Свакодневно се чујемо и наши играчи тренирају самостално по програму који су добили по престанку првенства. Треба бити реалан што се тиче оваквог тренирања, јер није исто тренирати заједно са екипом, тако да ће сигурно оно оставити трага на спремност играча за напоре у првенственим мечевима.“- каже Наунковић.
Постоји много предлога за наставак првенства, а фигурира да се одигра плеј оф и плеј аут.
-„ Кажем вам фудбал је до сада био у другом плану и ми желимо да првенство завршимо играма на зеленом терену. Много жеља је у оптицају код многих клубова, али морамо бити реални и предвидети како је најбоље сезону завршити, јер не можемо одмах кренути са утакмицама. Испред клуба могу рећи да смо спремни за наставак сезоне, али исто тако смо спремни и за Прву лигу Србије. “- завршио је Наунковић.