Фудбалери Железничара из Панчева остварили јсу велики успех уласком у Прву лигу Србије где ће град на Тамишу после двадесет година моћи поново да угости екипе из прволигашког каравана. У протеклој сезони Панчевци су били убедљиво на првом месту са једанаест бодова вишка у односу на другопласирану екипу Бачке 1901 са остварених петнаест победа и два ремија. Председник Зоран Наунковић није имао одмора, јер после одласка тренера Душана Јеврића вођени су разговори са неколико кандидата за упражњено место на клупи „дизелке“.
-„ Водили смо разговоре и нисмо журили са избором новог тренера и у понедељак ћемо га представити када ћемо и почети са припремама за нову сезону. Морам да истакнем да смо добром организацијом и резултатима успели смо да прескочимо три ранга и да се пласирамо у Прву лигу где нас ове сезоне очекује квалитетно и нимало лако такмичење.“- каже Наунковић.
На челу сте управе клуба девет година која сваке године чини да имате што боље услове и успехе клуба.
-„ Сви заједно људи који су у клубу са мном и наравно уз помоћ водећих људи Града Панчева направили смо услове и атмосферу у клубу који су дали одличне резултате. Стално одржавамо састанке и желимо да сваки играч и члан нашег клуба има добре услове за рад и да сви буду задовољни. И сада радимо на побољшању инфраструктуре стадиона уз помоћ града Панчева како би могли несметано да играмо као домаћини на свом терену.“- каже Наунковић.
Припреме почињете у понедељак и за сада су уговорене контролне утакмице са Спартаком ЖК, Слобода (Ужице), Борац (Сакуле), ОФК Вршац.
-„ Спремни смо за почетак припрема и верујем у још једно успешну сезону нашег клуба. Кренућемо са радом на СРЦ Младост где ћемо радити до 10.јула када ћемо отпутовати на десетодневне припреме на Златибору. Уговорени су контролни мечеви против јаких ривала где ћемо видети колико вредимо у овом тренутку. – рекао је Наунковић.
Да ли ће бити појачања у овом прелазном року.
-„ Обавили смо разговоре са неколико потенцијалних играча који ће сигурно приступити нашем клубу ових дана. Завршну реч о појачањима ће дати нови тренер који ће видети шта и ко треба да приступи нашем клубу. Најважније да је костур екипе остао исти и верујем да можемо равноправно да се такмичимо и носимо са тимовима у првој лиги.“- истакао је Наунковић.