Динамо 1945 – Студенски град 2:0 (1:0)

Панчево. Градски стадион. Без гледалаца. Судија: Неђо Мрђа (Панчево). Стрелци: Златковић у 34, Ахчин у 77 минути.
Динамо 1945: Анџић, Крмар, Бодловић, Златковић, Пантић, Црномарковић, Ахчин, Пештерац, Радисављевић, Јованић, Марковић. Играли су још: Вјештица, Радовић, Милановић, Дринић, Јаковашић, Каранфиловски.
Студенски град: Бојовић, Поповић, Н.Бјелица, Ерчић, Ђорђев, Крстовић, Пауновић, Јованчић, Пурић, Шимун, Шалипур. Играли су још: Дабић, Шака, Гавриловић, Стојадиновић, Сретеновић, Милуновић, Пјешчић, И.Бјелица.
Фудбалери „брзог воза“ остварили су максималан учинак у пријатељским мечевима и остварили четврту победу, овај пут против новог српсколигаша Студенског града из Београда. У првом полувремену водила се равноправна игра са пуно дуела, а Немања Златковић је после добре акције успео да постигне погодак и довео домаћине у вођство. Гости су се представили у добром светлу и имали неколико прилика за гол.У другом полувремену домаћи фудбалери наставили су са добром игром и Ахчин је лобом савладао гостујућег голмана за коначан резултат и победу свог тима. У суботу фудбалери “брзог воза“ гостују војвођанском лигашу Борцу из Старчева.