Борац (Ст)-Борац (Са) 1:4 (0:1)
Старчево Стадион: Борца. Гледалаца: 50. Судија: Милош Максимовић (Старчево). Стрелци Недучић 73 за Борац (Ст), Николић у 43, Радовић у 78 и 85, Младеновић у 89 минути за Борац (Са).
Борац (Ст):Лапић, Поповић, Перић, Ђурђев, Недучић, Ђукић, Бајић, Станисављевић, Рамадановић, Вуковић, Станковић. Играли су још:Добросављевић, Зарић, Јањовић, Крсмановић, Ћирковић, Алимовић, Стојанов, Малиџан.
Борац (Са):Бабић, Марковић, Мићић, Качаревић, Павловић, Колунија, Гавриловић, Петровић, Секулић, Николић, Танасић. Играли су још: Лукић, Павлов, Мијатовић, Ракић, Галић, Најдановић, Ђурић, Радовић, Зафиров, Младеновић.
У дуелу клубова имењака бољи су били фудбалери српсколигаша из Сакула који су у овом тренутку били спремнији од домаћег тима. Тренер домаћих Милан Тодоровић може бити задовољан издањем својих пулена, али у последњих петнаестак минута нису успели да избегну пораз. У првом полувремену домаћи фудбалери били су равноправан ривал, али су гости из Сакула после добре акције преко Николића дошли у вођство два минута пре одласка на одмор. После одмора домаћи тим изједначио је резултат голом новајлије Милана Недучића када се најбоље снашао у шеснаестерцу гостију. Тренер Саша Стојадиновић пружио је шанцу осталим играчима који су на најбољи начин искористили и имали више од игре и постигли три поготка у мрежи Старчеваца за убедљиву победу. Прво је Радовић са своја два поготка обезбедио предност, да би Младеновић минут пре краја поставио коначан исход овог меча. Следећу проверу фудбалери из Старчева имају у недељу када дочекују Поштар Звездару, а Сакуљани на свом терену против Младости из Омољице.