Стадион: Темпа. Без гледалаца. Судија: Дaлибор Мицевски (Београд). Стрелци: Форгић у 44 за Темпо, Косарић у првој, Милин у 18, Лабудић у 68, Смедеревац у 75 минути за Стари Тамиш.
Темпо:Џиновић, Де.Јаћимовски, Д.Јаћимовски, Симеон, Дачић,Младеновић, Иликић, Форгић, Станисављевић,Стошевски,Стајић. Играли су још: Вицков, Нечаков.
Стари Тамиш: Зековић, Љубоја, Станојевић, Лабудић, Ковачевић, Поша, Раденковић, Паројчић, Милин, Абрамовић, Косарић. Играли су још: Дангубић, Перошевић, Д. Aбрамовић, Марјанушић, Биро, Смедеревац, Јакшић.
Јужнобанатски лигаш са Старог Тамиша у првој провери био је бољи од домаће екипе из Сефкерина и убедљиво славио. Гости су повели у првом минуту када је Косарић савладао голмана Џиновића, а добру игру крунисао је другим голом Милин. Два минута пре одласка на одмор искусни Форгић успео је да смањи предност. У наставку тренери Дејан Суба и Бојан Петковић шансу су пружили осталим играчима, а Лабудић и Смедеревац су били стрелци за госте и убедљиву победу. Данас фудбалери Старог Тамиша одиграће нову проверу у Ковачици са домаћом екипом Славиjе.