Младост (О) – ОФК Вршац 0:1 (0:0)
Омољица Стадион: Младости. Гледалаца: 50. Судија: Предраг Јањуш (Панчево). Стрелац: Радибратовић у 88 минути.
Младост (О): Луковић, Антић, Симоновић, Јаковљевић, Целин, Павловић, Зулфић, Савков, Л.Лукић, Јавор, Јуриша. Играли су још: Топић, Лазиница, Гиговић, Ђокић, Церовић.
ОФК Вршац:Тодоровић, Станков, Лазевски, Радојевић, Качаревић, Дугић, Врањеш, Радибратовић, Спасић, Главинић, Ђуровић. Играли су још: Јеверичић, Б.Благојевић, Ђурић, Вранић, Бељин, Николић, Матковић, В.Благојевић, Јанковић, Илић, Грек.
У првом контролном мечу између војвођанског лигаша из Омољице и српсколигаша из Вршца виђена је квалитетна игра у којој су гости дошли до победе у самој завршници меча. У првом полувремену домаћи фудбалери имали су више прилика пред голом прво је Јаковљевић шутирао под пречку голмана Тодоровића који је одбранио своју мрежу. Нову прилику за Омољичане имао је Јуриша када је његов шут поред гола гостујућег тима. Тренери Душан Ђокић и Ненад Миjаиловић на полувремену шанcу су пружили и осталим фудбалерима. У другом полувремену водила се равноправна игра у којој су оба тима имали неколико полуприлика за гол. Гости из Вршца су дошли до победе два минута пре краја када је после полуконтре Радибратовић ушао у шеснаестерац и искоса шутирао под пречку немоћног Топића. Наредног викенда пулени тренера Ђокића имаће против српсколигаша Борца из Сакула, а екипа ОФК Вршац гостоваће Јединству из Влајковца.