Фудбалери прволигаша Железничара из Панчева у понедељак 11. јануара ће се окупити на терену СРЦ Младост у 13 часова када ће кренути са припремама за пролећни део сезоне. У другом делу сезоне у прволигашкој конкуренцији фудбалери „дизелке“ имаће нимало лак задатак да обезбеде опстанак у лиги, јер осам екипа испада из Прве лиге Србије. У зимској паузи клупа „дизелке“ је остала празна, а председник Зоран Наунковић претходних месец дана разговорао је са кандидатима за место тренера који ће предводити клуб у наставку сезоне и новог тренера представиће фудбалерима пред почетак припрема.
– Водили смо разговоре са неколико потенцијалних тренера и одлучили смо се за провереног и искусног тренера Драгана Аничића који ће предводити тим у пролећном делу сезоне. Претходних сезона смо имали успехе и очекујем да ћемо такви бити и у пролећним мечевима са новим тренером.- рекао је Наунковић.
Припреме почињете на својим теренима СРЦ Младост и Стрелиште.
– Први део припрема одрадићемо у Панчеву, а затим видећемо можда отпутујемо на припремама уколико дозволи ситуација везана за Ковид 19. У договору са тренером Аничићем уговорени су и контролни мечеви са противницима где ћемо видети наше праве могућности и вредности. – рекао је Наунковић.
Да ли ће бити новајлија за нову сезону.
– Биће сигурно и новајлија што је циљ за боље издање нашег тима у јакој прволигашкој конкуренцији. Најважније да је костур екипе остао у клубу и потребно је довести неколико искусних играча који ће појачати конкуренцију у тиму.- истакао је Наунковић.