На теренима СРЦ Младост фудбалери новог прволигаша Железничара другу недељу тренирају под надзором шефа стручног штаба Марка Перовића и његових сарадника Марка Андрејића, Владимира Растовића, Предрага Добрића. Због ширења коронавируса и новонастале ситуације управа клуба на челу са председником клуба Зораном Наунковићем донела је одлуку да се одустане од десетодневних припрема на Златибору где су 10.јула требали да отпутују.
-„ Стално смо у контакту са људима из Чајетине где ситуација није најбоља и на крају смо донели одлуку да не путујемо на Златибор и да наставимо са радом у Панчеву. Водимо рачуна и сви у клубу смо упознати да се морамо придржавати мера који здраствени систем захтева у овом тренутку.“- каже Наунковић.
У другој фази припрема требали сте одиграти контролне мечеве са Металац (Горњи Милановац), Спартаком ЖК, Златибором и Слободом (Ужице).
-„ Промењен је план не само код нас него код многих клубова у земљи, али сада је најважније да сачувамо здравље свих играча и људи који су у клубу. Што се тиче утакмица сигурно је да ћемо наћи нове противнике и све то у договору са тренером Перовићем. Видећемо наредних дана какве ће мере донети влада и према томе можемо се организовати што се тиче тренинга и утакмица.“-каже Наунковић.