На терену СРЦ Младост фудбалери прволигаша Железничара стартовали су са припремама за нову сезону. Поред председника клуба Зорана Наунковића, прозивци су присуствовали испред управе клуба директор Ненад Бојковић, спортски директор Саша Радуловић, Предраг Санадер. На првом окупљању било је 27 играча и поред фудбалера који су прошле сезоне носили дрес „дизелке“ уз неколико новајлија који ће ових дана приступити клубу. Председник клуба Зоран Наунковић испред управе поздравио је све играче где је представио новог тренера Драгана Аничића и упознао о амбицијама клуба у наставку сезоне и рекао:
-Нови тренер је познато фудбалско име Драган Аничић коме желим пуно среће у раду и да ове сезоне остваримо заједнички циљ да сачувамо место у Првој лиги. После дебитанске полусезоне у професионалном рангу такмичења извукли смо поуке научили много тога из сопствених грешака, па је сада ред да исправимо недостатке и обезбедимо опстанак. Припреме ћемо прве две недеље одрадити на својим теренима и у плану је да од 25.јануара до 02.фебруара одрадимо један део припрема ван Панчева уколико епидемиолошки услови дозволе.-
Клубу су за сада приступили четворица новајлија голман Марко Кнежевић, Милош Михајлов (Инђија), Предраг Сикимић (Домжале), Марко Конатар (Црвена звезда).
-Довели смо искусне и проверене играче и сигурно ћемо се појачати са још неколико играча са којима водимо разговоре и у наредним данима очекујем да заокружимо листу са новим именима. Очекује нас нимало лак посао, али сви заједно верујемо да можемо остварити још једну успешну сезону нашег клуба.- рекао је Наунковић.
Нови тренер Драган Аничић има богату играчку каријеру и као тренер водио је прволигашем и суперлигаше БСК Борчу, Слога (Петровац на Млави), Вождовац, а прошле јесени Мачву из Шапца. После представљања и упознавања са фудбалерима са својим сарадницима тренерима Зораном Стојановићем и Владимиром Божићем и тренером голмана Мило Ђуровић упознао је играче са обавезама које их очекују и рекао:
-Захвалио бих се људима из управе клуба који су показали велику жељу и упорност да ја постанем тренер, разговори су трајали дуго и надам се да ће наша сарадња дуго трајати. Пратим фудбал у Панчеву и мој циљ је да у блиској будућности овај град добије суперлигаша. Већину играча познајем, а оне друге ћу брзо упознати кроз припрема које радимо. Рекао сам играчима сарадња самном је врло лака и има само две могућности или ће бити коректна или никаква. Сада нас очекује велики посао и верујем у заједнички успех.-
Фудбалери „дизелке“ одиграће седам контролних мечева први 20.јануара са ИМТ, а затим са Смедеревом 1924, Младост ГАТ и планиране су четири провере на припремама када буду отпутовали.

На првом окупљању и тренингу нови тренер Драган Аничић и његови сарадници Зоран Стојановић, Владимир Божић, тренер голмана Мило Ђуровић имали су на располагању 27 фудбалера и то: голмани Бојан Кнежевић, Марко Кнежевић играчи Бојан Трипковић, Данило Ковачевић, Георгија Јанкулов, Лука Стојановић, Душан Плавшић, Милош Савановић, Милан Зорица, Љубомир Стевановић, Лазар Марковић, Јордан Јовановић, Лука Петровић, Марко Стојанов, Предраг Станимировић, Александар Мирков, Стефан Левићанин, Вукашин Јовковић, Петар Станић, Закарија Сурака, Милош Михајлов, Марко Конатар, Предраг Сикимић, Милан Томић, Лука Чумић, Милош Пилиповић, Милан Делевић.