Банатско Ново Село. Гледалаца: 50. Судија: Бојан Кужић (Банатско Ново Село). Стрелци: Божић у 61 и 87 за Слогу, Симоновић у 26, 52, 67 и 78, Јуриша у 31, Јавор у 37 минути за Младост.
Слога (БНС): Радивојев, Тасић, Јовић, Хорнунг, Спасић, Јаковљевић, Лазаревић, Мандић, Залокар, Дринић, Божић, Играли су још: Милић, Балан, Хинић, Русован.
Младост (О):Луковић, Симоновић, Павловић, Петровић, Граовац, Лазиница, Целин, Пештерац, Јуриша, Јавор, Савков. Играли су још: В.Сакић, Антић, В.Лукић, М.Сакић, Додић, Гиговић, Булатовић,
У последњој провери пред почетак првенства фудбалери гостујуће екипе из Омољице имали су више од игре и прилике против јужнобанатског лигаша и на крају заслужено славили високом победом. У првом полувремену пулени тренера Душана Ђокића дошли су у вођство голом Симоновића да би после брзих акција Јуриша и Јавор повећали предност свог тима. У другом полувремену шанcу су добили остали играчи и гости су постигли још три поготка. Домаћи фудбалер Божић са два поготка ублажио је висок пораз свог тима.