Стадион: СРЦ Немања Матић. Гледалаца: 50. Судија: Милан Балиновац (Уб). Стрелци: М.Качаревић у 26 за ОФК Вршац , Средојевић у 19, Секулић у 88 минути за Борац.
ОФК Вршац: Јеверичић, Станков, Лазевски, Бељин,М.Качаревић, Б.Благојевић,Ј.Јанковић, Ђ.Јанковић, В.Благојевић, Сарајлин, Радисављевић. Играли су још: Јока, Миошко, М.Ћирка, Вранић, Марковић, Спасић, Петровић, Ђуровић, Илић, Ђурић.
Борац (Са): Брковић, Шушњар, Мијатовић, Павловић, Средојевић, Качаревић, Павлов, Гавриловић. Играли су још: Бабић, Марковић, Ребић, Крстовић, Драча, Секулић, Галић, Мрђеновић, Јеремић, Јовановић.
Фудбалери српсколигаша ОФК Вршца налазе се на припремама на Убу и одмерили су снаге са српсколигашем Борцем из Сакула. У петом контролним мечу после три победе и ремија у овом мечу Вршчани су први пут доживели пораз ове зиме. Од првог минута водила се равноправна игра и после доброг изведеног корнера Гавриловића Средојевић је био најприсебнији и постигао водећи погодак. Шест минута касније Лазевски је ивео корнер за Вршчане, а Марко Качаревић је изједначио резултат. На полувремену тренери Ненад Мијаиловић и Саша Стојадиновић шансу су пружили осталим играчима. Оба тима имали су по неколико прилика за гол, али је одлуку и победу свом тиму из Сакула донео Секулић волејом два минута пре краја меча.