На годишњој манифестацији Спортског Савеза Ковина додељене су награде за најуспешније спортисте и клубове као и најуспешнијим спортским радницима у протеклој години. Посебну награду за Животно дело добио је Сафет Хаџалић-Сајо који је без прекида члан управе пуних 52 година у фудбалском клубу Пролетера из Мраморка. Давне 1968 године по завршетку играња у омладинској екипи Пролетера из Мраморка Хаџалић је остао у клубу и до данашњег дана био активан члан клуба на разним функцијама. Многе успехе и неуспехе је испратио и управе клуба је променио у свом дугогодишњем аматерском раду у клубу и по примању признања рекао је:
-Нисам очекивао ово признање и захвалио бих се људима из Спортског Савеза што су препознали мој вишедеценијски рад и труд у спорту и мом клубу. Ова награда ми даје још већи подстрек да и даље помажем и радим са још већом енергијом у свом Пролетеру. –
Некадашњи Војвођански лигаш Пролетер из Мраморка тренутно се такмичи се Другој Јужнобанатској лиги Југ где је протеклу јесен завршио на првом месту.
-Прошло је много времена од мог првог дана у клубу и сећам се много лепих успомена у свом клубу који је аматерски и има дугу традицију. Сваке године почињемо из почетка, али ове сезоне имамо доста својих играча који су окосница тима и сада желимо да уз неколико појачања направимо тим који ће покушати да оствари пласман у виши ранг. Никада не одустајем и верујем да ћемо успети и повратити углед нашег клуба који је некад имао.- завршио је Хаџалић.