Фудбалери војвођанског лигаша Борца из Старчева на одмору су до 28.јуна када ће кренути са припремама и новим тренером Миланом Тодоровићем који ће извршити прозивку. После неколико разговора клубу је приступио први фудбалер, штопер Милан Недучић из српсколигаша Динамо 1945, који је пре тога носио дресове прволигаша Долине, Динамо (Врање), Железничар (Панчево), Сенте.
-„ Довели смо прво појачање искусног Недучића који ће појачати конкуренцију у тиму и верујем да ће његово играчко искуство допринети доброј игри и атмосфери у клубу. У преговорима смо са још неколико играча који ће у наредних неколико дана очекујем приступити нашем клубу и са њима бих направили јаку конкуренцију за свако место у тиму. Имамо амбиције у новој сезони и самим тим желимо квалитетан састав са добрим играчима који ће моћи да одговори нашим захтевима.“- рекао је Тодоровић.
После доласка у нови клуб искусни штопер Милан Недучић је рекао:
-„ После изненадне ситуације у мом сада бившем клубу Динамо 1945 где се управа клуба повукла одлучио сам да променим средину. Било је неколико клубова који су ме контактирали, али са људима из Старчева сам се брзо договорио око мојих услова и од следеће сезоне носићу дрес Борца. Добро познајем своје нове саиграче и стручни штаб тако да ми неће бити проблема око прилагођавања у новој средини.“