Стадион: Борца. Гледалаца: 150. Судија:Никола Грујић (Вршац). Стрелци: Малиџан у 27, Ђурђев у 34, Станојковић у 41 за Борац, Тројановић у 17 минути за Бегеј.
Борац (Ст): Николовски, Ђурђев, Јовић, Јоковић, Текијашки, Станојковић, Бајић, Малиџан (Маринковић), Ђукић (Зарић), Живковић (Вуковић), Николајев.
Бегеј: Тривуновић, С.Мијатовић (Наранчић), Д.Мијатовић, Смајлагић, Ђукић, Тројановић, Ристић (Хеђеши), Свијетлица (Живковић), Прошић, Нинић, Војиновић.
Пред својим навијачима фудбалери Борца добром игром у првом полувремену успели су да стекну предност и остваре победу против последњепласиране екипе на табели Бегеја. Домаћи фудбалери имали су више од игре и прилике, али су гости из Житишта дошли у вођство голом Тројановића. Десетак минута касније Малиџан је искористио прилику и изједначио резултат. До одласка на одмор Ђурђев и Станојковић су својим головима донели предност Старчевцима. У другом полувремену домаћи фудбалери имали су прилике да повећају предност, али су у завршници пред голом гостију Бајић, Станојковић и Вуковић били непресизни.