Фудбалери Динамо 1945 вредно се припремају за пролећни део сезоне, а у овом прелазном року клуб је појачало шесторица новајлија и то Велимир Поповић (Раднички 1923), Иван Каранфиловски (Стрела, Иваново), Стефан Којић (Младост,Прњавор), Ненад Николић (Млади Радник 1926) Ђорђе Матовић (Висла, Пољска), Алексеј Николајев (Борац, Старчево). Тренер Жарко Тодоровић наметнуо је жесток рад и задовољан је радом својих фудбалера у протеклих три недеље рада. Штопер Милан Недучић који је четврту сезону у дресу „брзог воза“ о досадашњем раду и припремама каже:
-„ Није лако у овој фази припрема, али мирно тренирамо и одрађујемо на најбољи начин захтеве тренера Тодоровића и верујем у још једну успешну сезону свог клуба. Амбиције су пласман у горњи део табеле и мислим да имамо квалит који је потребан. Најважније да сви спремно дочекамо старт против Радничког из Зрењанина и резултати неће изостати.“-
У јесењем делу сезоне пружали сте запажене партије, од вас се очекује да тако наставите и у пролећном делу сезоне.
-„ Моје је да тренирам, да спремно дочекам старт и најважније да се добро одраде припреме и да будемо сви здрави. Квалитет као тим имамо за већа дела и очекујем да ћемо сви заједно дати свој максимум како би оправдали очекивања наших навијача и управе клуба.“- каже Недучић.
Одиграли сте три контролне утакмице.
-„ Доста нових играча је стигло у клуб и следи време уигравања свих линија у тиму. Мечеве које смо одиграли против јаких ривала дали су слику нашег тренутног стања. Морам да истакнем да смо у свим мечевима имали више од игре, али смо затајили у реализацији тако да ћемо и то временом исправити.“- оптимиста је Недучић.
Фудбалери „брзог воза“ имаће проверу у четвртак са суперлигашем Чукаричким на СРЦ Стрелиште у 11 часова.