Фудбалери Стреле у последњих четири сезоне наставили су са добрим резултатима и један од најзаслужнији за успехе малог клуба из Иванова је по многима искусни тренерски вук Милорад Гиле Рајковић. Протеклу сезону у Јужнобанатској лиги пулени тренера Рајковића остварили су најбољи успех у историји клуба и завршили су на трећем месту са истим бројем бодова као и другопласирани Раднички из Ковина. Без обзира на одличне игре и резултате у протеклом периоду тренер Милорад Гиле Рајковић који је предводио многе клубове српске лиге Београд и Војводине поднео је оставку и рекао:
-„ После три и по године на клупи Стреле донео сам одлуку да се повучем и мислим да сам доста урадио на афирмацији клуба из малог места Иванова. Када сам дошао, клуб се такмичио у последњем рангу и онда смо за годину дана успели да се пласирамо у виши ранг. Остаје једна лепа традиција и рекорд у првих две године мог доласка нисмо изгубили меч на свом терену. Следеће сезоне направили смо још боље резултате били победници купа ФСП Панчево, а ове били близу уласка у Војвођанску лигу.“-
Реално нико није очекивао да ћете после још бољих резултата ове сезоне напустити Стрелу.
-„ Размишљао сам неколико дана и моја је то коначна одлука и где сам проценио да је дошло време да неко други ради овај нимало лак посао у аматерским условима. Протеклих година сам својим искуством и радом отворио нове путеве за Стрелу и уједно место Иваново је сада много познатије због фудбала. Оставио сам неки траг у клубу и после свега желим да неко сада настави са још бољим резултатима што би био печат мом раду у протеклом периоду.“- рекао је Рајковић.