Фудбалери Стреле из Иванова, које се налази на обали Дунава и који предводи искусни тренер Милорад Гиле Рајковић у јесењем делу сезоне остварио je добре резултате. Искусни тренер Рајковић четири сезоне предводи клуб из Иванова, рекао је:
-„ Јесен смо завршили успешно и постигли смо велики успех освајањем другог места. Нико нас није убрајао у фаворите ове сезоне, али смо добрим играма успели да се пласирамо одмах иза водеће екипе из Влајковца. Не одустајемо од борбе за пласман у виши ранг и борићемо се до последњег кола да успемо у својој намери.“-
Поред одличних резултата, у паузи одлазак су најавили Иван Каранфиловски и Лука Лукић.
-„ Ништа ново за нас из клуба, последње две сезоне остајали смо без неколико играча који су својим играма скренули пажњу на себе, тако је било и сада. Као клуб изашли смо у сусрет двојици добрих играча који имају жељу да наставе каријеру у клубовима вишег ранга. Не желимо да у тиму имамо незадовољне играче и њима желимо пуно успеха у новим клубовима.“- каже Рајковић.
Сигурно да ћете довести нова појачања.
-„ Није лако радити у клубовима где играчи раде и као аматерски клуб не можемо никог да задржавамо по сваку цену. Сигурно је да ћемо и у овој паузи учинити све да у наставак првенства уђемо још јачи. Водимо разговоре са тројицом искусних играча из Београда и очекујем њихов позитиван одговор ових дана.“- каже Рајковић.
.