Фудбалер Марко Лабовић (24 год.) који је фудбалску школу почео у Чукаричком, а касније наступао за Крку (Ново Место), прволигаше Долину, Оџаци, српсколигаше Омладинац (Нови Бановци), Раднички (Шид) и последњих шест месеци у Лозници. По завршетку сезоне нападач Лабовић после разговора са председником клуба из Лознице није постигао договор о наставку сарадње и каже:
-„ Споразумно смо се разишли и бившем клубу желим све најбоље у даљем такмичењу. Било ми је лепо и добро сам се уклопио у тим, али ова изненадна ситуација са вирусом и прекидом сезоне је окренула мој фудбалски пут у новом смеру. Сада је тако испало и морамо ићи даље.“-
Последњих неколико недеља вредно тренирате у Београду и чекате праву понуду.
-„ Тренирам индивидуално сваког дана на Чукарици и желим да спремно дочекам припреме у новом клубу. Што се тиче контакта, јављају се клубови и људи који желе да ме ангажују, али ових дана одлучићу где ћу наставити каријеру. Близу сам договора са тимом из прве лиге и не бих желео да кажем име како се не би нешто појавило и пореметило нашу сарадњу.“- каже Лабовић.
У клубовима где сте наступали били сте увек стартер и својим играма и головима сте увек оправдали поверење вашег доласка.
-„ Моја жеља је да играм и што се тиче мојих голова то ми није страно. У сваком претходном клубу сам увек био међу водећим стрелцима и зашто то не би било и сада. Најважније да се добро спремим и уклопим у нову средину, а што се тиче реализаторских способности то нисам заборавио у ових три месеца принудне паузе.“- завршио је Лабовић.