Фудбалери прволигаша са Тамиша успели су да савладају Колубару на свом стадиону и остваре трећу узастопну победу и са нова три бода су задржали место у горњем делу табеле. Фудбалери „дизелке“ предвођени новим тренером Марком Андрејићем пружили су добру игру и славили головима Милоша Савановића и Јордана Јовановића који је постигао еврогол са неких двадесет пет метара. После другог меча на клупи „дизелке“ и друге победе свог тима тренер Андрејић је рекао:
-„ Добро смо знали вредности гостију и све похвале за моје играче који су током целог сусрета били борбени и концентрисани и на крају смо забележили нову победу. Добро смо деловали као тим и гости су имали свој период добре игре али ми им нисмо дозволили да озбиљније угрозе наш гол.“- каже Андрејић.
У среду нови ривал гостујете Трајалу у Крушевцу.
-„ Гостујемо екипи која сигурно вреди више него што заузима тренутно место на табели. Сваки меч је нови изазов за моју екипу и очекујем да се представимо у што бољем издању и ко буде бољи нека победи.“- рекао је Андрејић.
Млади везиста Петар Станић који је одиграо три меча и једном се уписао у листу стрелаца, а против Колубаре дао је свој допринос новој победи и рекао је:
-„ Најважније да смо освојили вредне бодове и задржали пласман са екипама из горње половине табеле. Није било лако и победа је слађа, јер су гости из Лазаревца показали да су једна од екипа која ће се борити за сам врх табеле.“-
Пред гостовање у Крушевцу Станић је истакао:
-„ Спремни смо и окрећемо се новом ривалу који ће сигурно желети да освоји бодове на свом терену. Имамо своје вредности и уколико пружимо максимум и игру из претходних мечева можемо се надати повољном резултату на овом тешком гостовању.“