Фудбалери прволигаша Железничара успели су да на гостовању у Лозници остваре другу победу и да освоје нова три бода са којима су задржали место у средини табеле. Фудбалери „дизелке“ предвођени новим тренером Марком Андрејићем пружили су добру и ефикасну игру и славили головима Филипа Јовића, Милана Зорице и Милоша Савановића који је постигао четврти гол у првенству. После првог меча на клупи „дизелке“ и победе свог тима нови тренер Андрејић је рекао:
-„ Све је било по плану како смо зацртали пре почетка меча и похвалио бих играче који су дали свој допринос нашој заслуженој победи. Опуштања нема, идемо даље очекују нас нови противници и неће бити лако да задржимо место које тренутно заузимамо на табели.“-
Како сте ви видели меч у Лозници.
-„ Добро смо знали вредности домаћина и брзо смо повели голом Јовића што нам је дало да додатни мотив да можемо до победе. Домаћин је имао свој период добре игре,али смо касније искористили указане прилике и на најбољи начин завршили меч у своју корист.“- каже Андрејић.
На овом гостовању за састав тима нисте могли да рачунате на све играче.
-„ Неколико играча су меч пропустили због повреда и очекујем да ће ове недеље њихова ситуација бити боља, да ће моћи да се прикључе тренинзима и да буду у комбинацији за наредни меч.“- каже Андрејић.
Следећи ривал је Колубара која у суботу долази на ваш стадион.
-„ Дочекујемо једног од фаворита ове сезоне за прво место који по саставу има можда и најјачи тим у лиги. Поштујемо госте “ рекао је Андрејић.