Фудбалери војвођанског лигаша Младости из Омољице приредили су пријатно изненађење када су у куп такмичењу савладали српсколигаша Динамо 1945 на пенале. У првенственим мечевима пулени тренера Душана Ђокића пружају добре игре и тренутна ситуација на табели није права и очекује се да ће у наредним колима успети да поправе бодовни салдо. После победе у купу тренер Ђокић је похвалио своје фудбалере и рекао:
-„Играчи су најзаслужнији и нико није очекивао победу али ништа ново, добре смо се припремили пред ово гостовање које смо заједнички одрадили дао је резултат да на крају славимо. Идемо даље сви у клубу смо свесни да нам предстоји још доста тешких мечева и верујем да ћемо на крају успети да остваримо своје циљеве ове сезоне како у првенству тако и у купу.“-
Бодовно сте заостали од првог на табели али и даље сте међу главним кандидатима за улазак у виши ранг.
-„У преосталим мечевима очекујем да ћемо успети да надокнадимо киксеве које смо имали и да ћемо успети да прихватимо прикључак и мирније дочекати зимску паузу. Идемо даље и не одустајемо од првог места и свог система и рада који смо наметнули себи као циљ ове сезоне.“- каже Ђокић.
У недељу дочекујете Раднички из Сутјеске.
-„ Сви играчи су спремни и конкуришу за састав тако да очекујем да ћемо бити максимално мотивисани за још једну победу у овој сезони. Поштујемо госте из Сутјеске који су добра екипа, али и поред тога верујем да ћемо одиграти на потребном нивоу и пред својим навијачима показати ефикасну и добру игру.“- каже Ђокић.