Фудбалери српсколигаша Динамо 1945 остварили су реми на свом стадиону и за само два дана очекује их ново искушење, одмериће снаге на гостовању са ОФК Вршцем. После седам одиграних кола Панчевци заузимају четврто место на табели са освојених 13 бодова и држе корак са тимовима из горњег дела табеле. Тренер „брзог воза“ Жарко Тодоровић пред нову утакмицу свог тима каже:
-„ Нама је свака утакмица врло битна и ова у Вршцу долази у незгодном тренутку, јер не можемо бити комплетни. Поштујемо ривала из Вршца који је такође квалитетан тим и који је то показао својим играма и резултатима и налази се у самом врху табеле. Желимо да се представимо у што бољем светлу и да покушамо да останемо непоражени.“-
Јужнобанатски дерби ће се први пут одиграти без публике.
-„ Штета је због публике која би сигурно била присутна у великом броју, али и поред тога очекујем да ће сам меч бити квалитетан и узбудљив. У овом мечу нема пуно изненађења и меч може да одлучи један детаљ или једна грешка.“- каже Тодоровић.
Добро познајете екипу испод Вршачког брега.
-„Тренер Мијаиловић добро ради свој посао и где има добро селектиран тим у коме се истичу капитен Лазевски, Качаревић и Сарајлин тако да нам неће бити лако са комшијама из Вршца. Знамо њихове вредности и мане и очекујем да ћемо успети да наметнемо свој ритам.“- каже Тодоровић.
Имате пуно дилеме око састава тима за овај меч.
-„ У протеклим мечевима били смо без неколико играча који су због повреда пропустили мечеве и тако је и сада. Очекујем да момци који почну у меч уђу максимално мотивисани и спремни да својим залагањем пруже добру игру и резултат неће изостати. Идемо корак по корак и тим ће бити уигранији тако да верујем у успешно резултате свог клуба у овој јесени.“- завршио је Тодоровић.