Стадион: Југославије. Гледалаца: 50. Судија: Марко Марковић (Панчево). Стрелци: Димковски у 12, Кастратовић у 63 за ОФК Југославију, Адвигов у 55 и 78, Н.Јанковић у 69 минути за Мундијал.
ОФК Југославија: Симјановић, Арбиња, Стајић, Николић, Арсенијевић, Дакић, Стојановски, Колески, Димковски, Јосимовски, Макарун. Играли су још: Божић, Митковић, Младеновски, Дуковски, Кастратовић, Насковски, Смилевски, Станковски, Крстин, Миљевић, Тепшић, Стојановић.
Мундијал: Стајчић, Алексић, Живаљевић, Цинцовић, Стојков, Митревски, Благојевић, Влајин, Ефтимовски, Адвигов, А.Јанковић. Играли су још: Поплишан, Шапоњић, Н.Јанковић, Бабовић, Новаков, Михајловић, Турајлић.
Јужнобанатски лигаш из Јабуке прво полувреме био је бољи ривал и први погодак на мечу постигао је Димковски после добре акције домаћих. До одласка на одмор искусни Небојша Колески је два пута био у прилици пред голом Стајчића, али је лопта завршила једном на стативи , а други пут на пречки Панчеваца. Тренер домаћих Дејан Жарков после сат времена игре пружио је шанcу свим играчима који су дозволили гостима да преузму инцијативу. Добар период игре гостујућих играча који су успели да искористе своје прилике и да преокрену резултат у своју корист захваљујући двоструком стрелцу Адвиговим и Н.Јанковићем који је својим голом донео победу.