Фудбалери Динамо 1945 у јесењем делу сезоне коло пре краја остварили су одличне резултате и налазе се на четвртом месту на табели. Фудбалери и стручни штаб са тренером Жарком Тодоровићем остварили су запажене игре и резултате и имају пуну подршку управе и навијаче клуба. На последњем гостовању Радничком 1912 у Сомбору Панчевци су славили 4:3 где су оба тима показала добру и ефикасну игру. Председник клуба Горан Јањовић и Ненад Јованчевић (на слици) имају само речи похвале за своје фудбалере у досадашњем делу првенства. После нове победе и освојена три бода испред управе клуба Јањовић је рекао:
-„Похвалио бих стручни штаб и фудбалере за резултате које смо постигли у досадашњем делу сезоне. Наши одлични резултати су заслуга свих људи и играча који су својим радом и жељом то постигли и желим да заједно наставимо у истом ритму. “-
После утакмице са играчима сте прославили победу против једног од најбољих тимова у лиги.
-„Стручни штаб и играчи су најзаслужнији за нову победу и морам да похвалим и домаћина који су били врло коректни после пораза на свом терену. Овај меч је показао да наши резултати имају тежину и вредност и морам да нагласим да је било лепо после меча са играчима на нашој заједничкој вечери.“- каже Јањовић.
Желели сте пласман међу прве четири екипе и тренутно сте на том месту.
-„Не оптерећујемо се тиме, играмо за себе и видећемо на крају сезоне коју ћемо позицију заузети. Последња утакмица на гостовању у Сомбору је била на прволигашком нивоу и морам да истакнем да је тим одлично вођен од тренера Тодоровића и верујем у још боље резултате својих фудбалера. Имамо одличне услове и управу клуба која ће све учинити да имамо што боље услове и тим у наставку сезоне.“- каже Јањовић.
У последњем јесењем делу сезоне Борац (Сакуле) на свом терену.
-„ Не сумњам у моју екипу да ће пружити максимум и у овом мечу и да ће фудбалери показати колико вредимо у овом тренутку. Против Сакуљана желимо да видимо леп и квалитетан фудбал и да на крају још једном прославимо успех са својим навијачима који ће сигурно доћи у великом броју.“- рекао је Јањовић.