Стадион: Градски. Гледалаца: 200. Судија: Александар Јанковић (Панчево). Стрелци:.Арнаутовић у 16, Ђокић у 61 пенал, Граовац у 73 аутогол за Динамо 1945, Јавор у 18, Лазиница у 24, Јуриша у 90 минути из пенала за Младост. Стрелци из пенала: Станић, Милојевић, Шарчевић, Арнаутовић (Динамо 1945), Симоновић, Јуриша, Пештерац, Граовац, Јавор (Младост). Жути картони: Бобар, Ахчин, Каришик (Динамо 1945), Целин, Гиговић (Младост).
Динамо 1945: Томић, Нинковић, Бобар, Терзић (Станић), Петровић (Дашић), Каришик, Стојанов, Ђокић (Шарчевић), Милојевић, Ахчин, Арнаутовић.
Младост (О): Луковић, Симоновић, Павловић, Граовац, Целин, Петровић, Пештерац, Лазиница (Додић), Савков (Гиговић), Јавор, Јуриша.
Фудбалери „брзог воза“ нису успели да остваре победу против војвођанског лигаша из Омољице који су на пенале славили захваљујући одбрани голмана Луковића над Ахчином. Прву озбиљнију прилику на почетку меча имао је гостујући играч Лазиница, да би десетак минута касније домаћи играч Ђокић из слободног ударца погодио стативу голмана Луковића. Пулени тренера Жарка Тодоровића дошли су у вођство после брзе контре када је Нинковић упослио Арнаутовића који је са седам метатра постигао погодак. Два минута касније Савков је преварио двојицу играча домаћег тима и одиграо повратну лопту до Јавора који је шутирао у мрежи немоћног Томића. После доброг изведеног корнера Пештерца на другој стативи Лазиница је главом савладао Томића за вођство Омољичана. Пет минута пре одласка на одмор Терзић је имао прилику да изједначи са дестак метара када је на одбијену лопту шутирао преко гола. У другом полувремену домаћи фудбалери имали су више од игре и дошли до изједначења голом Ђокића из пенала после играња руком гостујућег играча у свом шеснаестерцу. За вођство „брзог воза“ побринуо се млади Станић када је прошао по левој страни и одиграо по земљи а гостујући играч Граовац затресао своју мрежу. Домаћи тим наставио је са добром игром и створио неколико изгледних прилика, али су Дашић, Шарчевић и Милојевић били непресизни и казна је стигла у поледњем минуту и нападу гостију када је после играња руком у свом шеснаестерцу Панчеваца судија досудио пенал, а Јуриша био сигуран и својој екипи обезбедио пенале. У пенал серији фудбалери тренера Душана Ђокића били су присебнији и сигурни извођачи, а домаћи играч Ахчин није успео да савлада Луковића који је одбранио његов шут и обезбедио пролаз својој екипи у даљем такмичењу.