Фудбалери Железничара вредно се припремају за дебитанску сезону, а тренер Марко Перовић наметнуо је жесток рад и задовољан је радом својих фудбалера у протеклих месец дана рада. После четири одиграних утакмица Панчевци су остварили три победе и један реми у Вршцу. Искусни везиста Љубомир Стевановић који је зимус дошао из Олимијакос Волоса у дресу „дизелке“ о досадашњем раду и припремама каже:

-„ Није лако, али одрађујемо на најбољи начин захтеве тренера Перовића и верујем у још једну успешну сезону свог клуба. Амбиције су пласман у горњи део табеле и мислим да имамо квалите који је потребан. Најважније да сви спремно дочекамо старт против Радничког из Крагујевца и резултати неће изостати.“-
Због прекида сезоне одиграли сте само два кола и вас се очекује да својим исуством у новој сезони допринесете добрим резултатима „дизелке“.
-„ Моје је да тренирам и да спремно дочекам старт и најважније да се добро одраде припреме и да будемо сви здрави. Квалитет као тим имамо за већа дела и очекујем да ћемо сви заједно дати свој максимум како би оправдали очекивања наших навијача и управе клуба.“- каже Стевановић.
Одиграли сте чтири контролне утакмице остварили три победе и један реми.
-„ Доста нових играча је стигло у клуб и следи време уигравања свих линија у тиму. Мечеве које смо одиграли против ривала дали су слику нашег тренутног стања. Остале су још две недеље рада и две контролне утакмице тако како ствари стоје верујем у успешну сезону која је пред нама.“- оптимиста је Стевановић.
Фудбалери „дизелке“ имаће нову проверу у недељу када ће гостовати и одмерити снаге са српсколигашем Борцем из Сакула.