Фудбалери младости на гостовању ЖАК-у у Кикинди славили су голом Живкова и остварили четврту узастопну победу. Млади фудбалер Ирфан Зулфић (20 год.) Који игра у везном реду ове јесени у дресу војвођанског лигаша Младости из Омољице пружа запажене игре. Као пионир почео је да тренира фудбал и наступао у свим млађим селекцијама Динамо 1945 и играо са својом генерацијом у Омладинској квалитетној лиги Србије. Својим добрим играма скренуо је пажњу на себе и био на вратима првог тима који се такмичи у Српској лиги,али пре шест месеци одлучио је да прихвати позив и приступио је клубу из Омољице.
-„ Нисам погрешио када сам на позив директора Лукића и тренера Ђокића дошао у клуб, јер сам желео да играм. Драго ми је што смо ове сезоне заједно као тим остварили добре резултате и наш циљ је да покушамо да се пласирамо у виши ранг.“- каже Зулфић.
На најбољи начин сте искористили прилику коју вам је пружио тренер Ђокић и на неколико мечева ове јесени били сте играч одлуке и постигли пет голова.
-„ Задовољан сам својим играма и то сам постигао уз помоћ својих искуснијих саиграча који су ми дали пуну подршку на терену и ван њега. Желим да истакнем да имам коректан однос са водећим људима из клуба и са навијачима и да ми годе похвале на моје игре у дресу Младости. Имамо добру и квалитетну екипу и очекујем да ћемо наставити у истом ритму.“- каже Зулфић.
Последња четири кола остварили сте исто толико победа и на табели заостајете само бод од водећег Јединства (БК).
-„ Нисмо најбоље почели сезону, али сада је ситуација много боља и то се показало нашим играма и резултатима. Првенство је дуго и верујем да ће до последњег кола бити неизвесно што се тиче првог места и екипа које ће се борити за опстанак у лигу.“- каже Зулфић.
у недељу дочекујете последњопларани тим Раднички из Сутјеске.
-„ Поштујемо сваког ривала па и госте из Сутјеске и опуштања нема морамо бити максимално мотивисани и само тако можемо до нове победе. Сваки гол и бод је важан и само тако можемо до циља који смо зацртали ове сезоне.“- рекао је Зулфић.